EMOCIJŲ ŠĖLSMAS JAUNIMO FESTIVALYJE ,,VIBELIFT 2022“!

Mažeikių Senamiesčio progimnazijos Mokinių tarybos nariai, pirmūnai, aktyvistai dalyvavo jaunimo festivalyje „Vibelift 2022“, kuris įvyko gegužės 13 d. Jie susitiko su garsiais Lietuvos žmonėmis - Paul de Miko, Vaidu Baumilu, Remigijumi Žiogu, Ineta Stasiulyte, Eimučiu Kvoščiausku, išgirdo įkvepiančių pranešimų apie esminius gyvenimo klausimus: santarvę ir vienybę, pasirinkimo laisvę ir laisvą valią, ryžtą ir savidiscipliną, poreikius ir jų subalansavimą, emocijas ir jų valdymą.

Renginys džiugino ne tik motyvuojančiomis ir įkvepiančiomis diskusijomis, bet ir koncertine programa: mokiniai klausėsi  jaunimo favorito - grupės „8 Kambarys“, Evitos Cololo, Liepos Lee, Sharray, Omerto ir vlogerio Andriaus Talžūno. Kol scenoje vienas po kito keitėsi pašnekovai ir atlikėjai, arenos koridoriuose dalyvių laukė jaunųjų nuomonės formuotojų bei vlogerių zona, kurioje moksleiviai juos kalbino, fotografavosi ir dalyvavo įvairiuose festivalio rėmėjų iššūkiuose bei pramogose.

Festivalį baigė trankų vakarėlį scenoje sukūręs reperis OG Version. Jo populiariausioms dainoms pritarė ir kartu su juo ošė visa arena, o mokinių emocijos ir nepamirštamos akimirkos išliks jų pačių darytose nuotraukose...


 

Mūsų mokyklos video kanalas