Kultūrinė - pažintinė diena ,,Šok į tėvų klumpes!"

Jau tradicine tapo kultūrinė - pažintinė diena ,,Šok į tėvų klumpes!" Šiemet ji itin turininga: pradinių klasių mokinukai parke susitiko su girininku, o Mažeikių gaisrinėje - su gaisrininkais. Nustebino pažintis su senąja mokykla miesto muziejuje, o Henriko Nagio viešojoje bibliotekoje - su senosiomis knygomis. Intrigavo edukacijos klasėje - pažintis su moliu, ledų gamyba, picos kepimo technologija. O kaip tapti logopedu? Kokias paslaptis slepia Nekilnojamojo turto agentūra?..

5 - 8 klasių mokiniai keliavo į Vilnių, Tauragę, Pagramantį, prie Lūksto ežero, Platelių nacionalinį draustinį, svečiavosi AB ,,Orlen Lietuva" priešgaisrinės saugos ir gelbėjimo tarnyboje, Šiaulių darbo rinkos mokymo centro Mažeikių filiale, UAB ,,Resursas", VŠĮ ,,Išmanioji karta", Mažeikių priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje, Mažeikių vandenyse, ,,Atviroje jaunimo erdvėje".

Ugdymas karjerai - reikšminga bendrojo ugdymo dalis, kurios poveikis išlieka svarbus visą gyvenimą. Šiandien karjeros kompetencijos buvo ugdomos aktyviai: mokiniai įgijo naujų žinių ir gebėjimų. Savęs ir savo galimybių pažinimas, karjeros planavimas - rimtas iššūkis ateičiai!

Mūsų mokyklos video kanalas